Tervetuloa Sibelius-lukion uuteen blogiin!

Sibelius-lukion uuden blogin tarkoituksena on esitellä koulun toimintaa ja tapahtumia juttujen, kuvien ja videoiden muodossa. Blogia ovat tervetulleet lukemaan kaikki nykyiset, entiset ja tulevat sibisläiset, heidän perheensä ja tuttavansa sekä kaikki muut Sibelius-lukion tunnelmista kiinnostuneet.

Blogia ylläpitää lukuvuonna 2014–2015 äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori Silvia Hosseini. Julkaistavaksi tarkoitettuja juttuja, kuvia ja videoita voi lähettää osoitteeseen silvia.hosseini[at]edu.hel.fi. Myös palautetta sivuston sisällöstä ja toimivuudesta otetaan mielellään vastaan.

Tervetuloa! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s