Sibisläisiä Radion sinfoniaorkesterin solisteina

Keskiviikkona 13.5. Musiikkitalossa kuultiin ja nähtiin Nuorten solistien konsertti. Radion sinfoniaorkesterin kanssa esiintyivät nykyisistä sibisläisistä viulisti Emma Mali ja pianisti Ossi Tanner. Viime vuonna koulustamme valmistunut Abel Puustinen soitti konsertissa niin ikään viulusolistina.

Emma soitti Bela Bartókin Rapsodian nro 1 viululle ja orkesterille, Ossi Sergei Prokofjevin Pianokonserton nro 1 2. ja 3. osan ja Abel Jean Sibeliuksen teokset Cantique ja Devotion Op. 77. Konsertti oli osa Radion sinfoniaorkesterin keskiviikkosarjaa, ja se on kokonaisuudessaan videotallenteena Yleisradion sivuilla. Klikkaa siis itsesi sinne katsomaan ja kuuntelemaan upeita esityksiä!

Kappaleiden nimet korjattu klo 23.23. Kiitos tarkkaavaiselle lukijalle korjauksista! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s